Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κάθε παιδί ένας κόσμος - Ένας κόσμος για το παιδί

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει τη δράση ευαισθητοποίησης της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Εργασίας στις 12 Ιουνίου



Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υποστηρίζει της δράση ευαισθητοποίησης που διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, σε συνεργασία με πλήθος εθελοντών και υποστηρικτών. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου, με παράλληλες εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές από τη Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης και από τον Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα βρίσκονται την Παρασκευή 12 Ιούνιου από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, στις Ομπρέλες της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της παρουσίας και της συμμετοχής τους στην εκδήλωση, οι σπουδάστριες θα πραγματοποιήσουν δημιουργικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά στέκει αρωγός σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, προωθώντας στους σπουδαστές του το μήνυμα του εθελοντισμού και αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό του προφίλ.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.


Πληροφορίες:
IEK ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 552406

Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατία 2-4, Τ. 2310 547708