Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η θέση των γλυκαντικών υλών στη διατροφή & η εφαρμογή στις συνταγές


Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 οργανώθηκε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από τον Τομέα Διαιτολογίας & Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εταιρεία @Care. 
 Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις διάφορες γλυκαντικές ύλες, πού χρησιμοποιούνται, τη διατροφική τους αξία και ποιες είναι ακατάλληλες για το διαβήτη. 
Γνωρίσαμε το γλυκαντικό Splenda, πώς παράγεται και πού μπορούμε να τη βρούμε. Επίσης δοκιμάσαμε τις πεντανόστιμες Wish Bars με μέλι και τις σοκολάτες Wish χωρίς ζάχαρη.