Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, θ' αποκτήσεις ισχυρό πτυχίο και την Επιτυχία που ονειρεύεσαι!




Λαχταριστή Σοκολάτα, πειρασμός μικρών & μεγάλων..
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα στάδια παραγωγής της και ποιος αναλαμβάνει τον ποιοτικό της έλεγχο μέχρι να καταλήξει στον ουρανίσκο σου?
Από τα πιο ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα επαγγέλματα του μέλλοντος, είναι αυτό του Τεχνολόγου Τροφίμων.
Στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, θ' αποκτήσεις ισχυρό πτυχίο και την Επιτυχία που ονειρεύεσαι!


http://www.iek-xini.edu.gr/tomeis-spoydwn/diaitologia-diatrofi/stelexos-texnologias-trofimwn